Турнир во шах во пензионерскиот дом во Пробиштип

Дончо Марков од Здружениото на пензионерите на Пробиштип, говори за турнирот во шах

Денес во просториите на Здружението на пензионерите на Пробиштип се одржа турнир во шах. За текот на овој турнир и за други информации кои се поврзани со овој турнир кој е организиран согласно програмата на пензионерите од Пробиштип, говори Дончо Марков од Здружението на пензионерите .

Целиот разговор можете да го погледате ТУКА.

Сподели на Facebook и Twitter