Успешно изгаснат пожарот кај село Трооло

Апелираме до сите за максимална внимателност и претпазливост во ракување со оган на отворен простор.

Вечерва околу 18.45ч , беше пријавен пожар во близина на село Трооло. Противпожарната единица интервенираше со едно возило и тим од тројца пожарникари, по што пожарот беше успешно изгаснат.
Апелираме до сите за максимална внимателност и претпазливост во ракување со оган на отворен простор.

Сподели на Facebook и Twitter