5то место за Македонската машка пионерска одбојкарска репрезентација на Македонија

Одличен успех на нашите одбојкари на Балканското првенство во одбојка
Македонската машка пионерска репрезентација за играчи до 17 години го освои 5-то место на Балканското првенство во Тирана
Во денешниот, последен натпревар на турнирот, Македонија го совлада домаќинот Албанија со 3:1 (25:19, 20:25, 25:13 и 25:20). Во текот на целото првенство одбојкарите од Пробиштип со својата игра и залагање дадоа одличен приденос во успехот на Македонската репрезентација.
Сподели на Facebook и Twitter