Достојно претставена Македонија и Пробиштип на 35та Балканијада за доктори во тенис во Грција

Д-р Љупчо Милановски во видео разговор за впечатоците и спортските успеси од Грција

Од 27 август до 2 септември во Јанина, Грција се одржа Балканијадата за доктори во тенис, на која зема учество и тимот доктори од Македонија, како и нашите сограѓани, семејството Милановски.

За се‘ околу овој навистина интересен настан разговаравме со Д-р Љупчо Милановски.

 

Сподели на Facebook и Twitter