Две победи на одбојкарите на Ок Весна Пробиштип на Кадетското првенство во Велес

Две победи на одбојкарите и два порази на одбојкарките

На кадетското првенство во Велес одбојкарите на Весна Пробиштип од два натпревари извојуваа две победи:

Борец-Весна Пробиштип=1:2

УСК Коста Рацин – Весна Пробиштип=0:2

 

Денес во Пробиштип исто така се одржа кадетско првенство но за девојчиња. Нашите одбојкарки имаа далеку поискусни противнички и ги загубија и двата натпревари. Да им посакаме повеќе среќа на наредните натпревари.

 

Сподели на Facebook и Twitter