Пробиштип инфо

Екипа на ГОРУН победник на годинашниот турнир во мал фудбал Пробиштип 2022

Во финалната пресметка екипата на Горун беше подобра од екипата на Булмак совладувајки ја со 4 : 3

Марио Атанасовски – Најдобар стрелец

Даниел Стефановски – Најдобар голман

Марио Благоевски – Најдобар играч

 Виктор Милевски – Најмлад Играч

Второ место Булмак

Прво место Горун

Сподели на Facebook и Twitter
Категории