Финале на Тенискиот турнир по повод 28ми Август

Д-р Љупчо Милановски со информација за утрешното финале во тенис

Утре 25.08.2023 година на тенискиот комплекс во градскиот парк, ќе се одржи финалето во тенис , турнир кој традиционално си најде место во програмата за одбележување на 28ми Август, Денот на рударите и Денот на општина Пробиштип.Во финалето ќе се сретнат Андреј Игнатовски и Д-р Спец.Ѓорѓи Стојковски.

 

Сподели на Facebook и Twitter