Фудбалски турнир 3+1

Турнир во мал фудбал како дел од ЦКА - ПХВ проектите на младите волонтери на Црвениот крст - Пробиштип

Како дел од ЦКА-ПХВ проектите ќе се организира турнир во мал фудбал кој ќе се одржи на полициското игралиште на 14.06.2022 и 15.06.2022, ќе има 16 екипи (3+1) и секоја екипа може да има максимум 2 замени. Котизацијата е 300 ден од екипа и за секоја замена 100 ден. Ќе има награди за прво второ и трето место, екипите можете да ги пријавете на 070-514-757 или 078-999-484. Ја очекуваме публиката и со среќа на натпреварувачите.

Сподели на Facebook и Twitter