Гостување на кошаркарките на Пробаскет – Пробиштип во Софија (Бугарија)

Пријателски натпревари на КК Пробаскет - девојчиња во Бугарија со екипата на Локомотив

Кошаркарките на Пробаскет од Пробиштип генерација 2007 – 2008 и 2009 – 2010  гостуваа на Локомотив Софија ( Бугарија ) , каде одиграа неколку пријателски натпревари.

Сподели на Facebook и Twitter