Хуманитарен мини маратон

Младите од Црвен Крст Пробиштип преку ПХВ активностите за млади оргнизираат мини маратон од 4км со цел поттик за здрав и хуман живот

Младите од Црвен Крст Пробиштип преку ПХВ активностите за млади оргнизираат мини маратон од 4км со цел поттик за здрав и хуман живот. Котизацијата е 100 денари а бројот за контакт и пријавување е 071 372 835. Маратонот ќе биде одржан на Гратскиот стадион-Пробиштип (Рудар) со почеток во 19.00. Ги покануваме сите да учествуваат!!! Со љувов тимот на Црвен Крст ❤️

Сподели на Facebook и Twitter