Хуманитарен турнир во одбојка

Оваа активност е дел од ЦКА ПХВ мали проекти.

Тимот на Нинџа желки во изминативе два дена организираше хуманитарен турнир во одбојка, при кој натпреварувачките екипи платија котизација, а гледачите симболичен влез, со што се собраа донации кои ќе бидат наменети за помош на лице од социјален ризик. За најдобрите 3 тимови беа обезбедени симболични награди. Оваа активност е дел од ЦКА ПХВ мали проекти.

Прво место:  Филип Лазаревски, Дамјан Миневски, Филип Петрушевски, Мартин Арсов, Горан Тодосов, Михаил Радевски

Второ место:  Драгана Божиновска, Теа Трајковска, Мила Досева, Марио Ангелов, Мартин Тимов, Натали Коцева

Трето место: Марта Ташевска, Ана Петрова, Мила Донева, Ања Перовска, Тамара Љубеновска, Симона Јакимовска

Георгиевска Ангела

Сподели на Facebook и Twitter