,,Хуманитарен турнир во одбојка” 2023

Турнирот ќе се одржи на 22 и 23 Март 2023

Клуб на млади Општинска Организација Црвен Крст Пробиштип организира ,,Хуманитарен турнир во одбојка”. Ќе се одржи на 22 и 23 Март 2023. Може да учествуваат лица од 14 до 25 години мажи и жени. Котизација-150 Може да се формира тим од 5-лица Пријавување: 078/390/504 Турнирот е дел од ЦКА ПХВ проекти циклус 2023 а собраните средства ќе бидат наменети за хуманитарни цели.

Фотографии од минатогодишниот хуманитарен турнир

Сподели на Facebook и Twitter