Иван и Филип гости во Пробиштип инфо

Филип Савовски и Иван Андонов за впечатоците од Европското првенство во одбојка

Дружењето со нашите репрезентативци  по двете онлајн вклучувања го заокружуваме со еден разговор во живо.

За впечатоците и настапотот на нашите одбојкари на ова првенство разговаравме со Филип Савовски и Иван Андонов.

 

Сподели на Facebook и Twitter