Марија Младенова заминува на Светскиот шампионат во бодибилдинг

Разговор со нашата сограѓанка Марија Младенова за подготовките и очекувањата од настапот на Светскиот шампионат во бодибилдинг

Го искористивме краткиот престој на Марија Младенова во Пробиштип, за да поразговараме за престојниот Светски шампионат во бодибилдинг кој што ќе  се одржи во Словенија од 21 октомври.

Ексклузивно за Пробиштип инфо Марија говореше за нејзината подготвеност и очекувањата од овој шампионат, а исто така ни го раскажа и својот макотрпен пат за да ја достигне оваа форма, како и за нејзините планови во иднина.

Целиот разговор можете да го погледнете ТУКА

Сподели на Facebook и Twitter