Нашите репрезентативци во Пробиштип инфо на три дена до Европското првенство

Иван Андонов, Филип Савовски и Тоше Ефремов во Пробиштип инфо со информација за подготвеноста на репрезентацијата за Европското првенство

Како што ни ветија нашите сограѓани кои се дел од одбојкарската репрезентација на Македонија, Иван Андонов, Филип Савовски и најмладиот ,Тоше Ефремов се јавија да ни кажат какво е расположението во репрезентацијата пред Европското првенство во одбојка.

 

 

 

Сподели на Facebook и Twitter