Од утре ( понеделник ) 22.08.2022 година продолжуваат натпреварите од турнирот во мал фудбал

Продолжува фудбалската еуфорија после слободниот ден кој што го имаа екипите учеснички на годинашниот турнир во мал фудбал.

Сподели на Facebook и Twitter