Пробиштип инфо

Одличен успех на фудбалерите од младинската школа на Рудар на турнирот во Чешиново

Две први места, генерација 2011 и 2013 година и најдобар играч и голман

На денешниот турнир во мал фудбал кој се одржа во Чешиново, фудбалерите од младинската школа на Рудар се закитија со повеќе медали.

Честитки за младите фудбалери од фудбалската школа”Ф.К.Рудар”за освоените медали и поединечни награди:

генерација 2011 освоено прво место

генерација 2013 освоено прво место

најдобар играч 2011 Душан Василевски

најдобар голмам 2013 Максим Денчевски

 

 
 
 
Сподели на Facebook и Twitter
Категории