ОК Работнички 47&22 – ОК Весна Пробиштип

Сабота 25.02.2023 година, 20.30ч. Скопје

Во рамки на 4то коло од втората фаза-1 од Првата македонска одбојкарска лига утре во Скопје , ќе се сретнат екипите на домашниот Работнички 47&22 и нашата ОК Весна Пробиштип. Натреварот започнува во 20.30 часот.

Сподели на Facebook и Twitter