ОК Весна Пробиштип гостуваат во Скопје

Денес одбојкарите на ОК Весна Пробиштип ќе ги одмерат силите со одбојкарите на ОК Петровец Скопје

Одбојкарите на ОК Весна Пробиштип во рамки на третото коло  од Првата одбојкарска лига на Македонија, гостуваат во Скопје каде ќе се сретнат со екипата на ОК Петровец (поранешно Вардар). Натпреварот започнува во 13 часот. Им посакуваме среќа на нашите одбојкари  и нова победа на гостувањето во Скопје.

Сподели на Facebook и Twitter