ОК Весна Пробиштип – ОК Македонија Џио Струмица

Сабота 26.11.2022 година, 14.00 часот, Спортска сала „Софија Петровска“ Пробиштип

Утре со почеток во 14.00 часот во спортската сала „Софија Петровска“ во Пробиштип ќе се одигра првенствениот натпревар од Првата Македонска одбојкарска лига, помеѓу домашната екипа на Весна Пробиштип и екипата на Македонија Џио од Струмица.Се очекува рутинска победа на нашите одбојкари земајки го предвид фактот дека гостите од Струмица од 7 натпревари имаат 7 порази.

Сподели на Facebook и Twitter