ОК Весна Пробиштип-ОК Струмица Никоб 2:3

Одлична финална претстава во рамки на Првата македонска одбојкарска лига (пионери)

Одлично финале! 

Поразите и победите се дел од играта, во одлична атмосфера и возбудлив натпревар, израмнета игра до самиот крај, нашата екипа го загуби петтиот решавачки сет и загуби со 3:2. 

Главата горе момци, пред вас е светла иднина, вие сте иднината на Весна Пробиштип и Македонската одбојка! 

Огромна благодарност до гласната публика и силната поддршка која ни ја даваа цело време. 

  Одбојкарски клуб„ПРОБИШТИП“ 

Сподели на Facebook и Twitter