ОК Весна Пробиштип засилена со Александар Милков ќе атакува на победа во четвртото коло

Сабота 05.11.2022 година ОК Весна пробиштип ја пречекува екипата на Универзитет Тетово

Во сабота на 05.11.2022 година  во 19:00 часот спортската сала Софија Петровска во Пробиштип во рамки на четвртото коло од Првата Македонска одбојкарска лига, домашната екипа на Весна Пробиштип ќе се сретне со екипата на Универзитет Тетово. Се очекува интересен, неизвесен, возбудлив и квалитетен натпревар и како што не информираа од клубот, резултатот може да влијае на понатамошниот пласман на екипите , дали нашата екипа со победа ќе биде во првите 6 и ќе се бори за play off или пак во подолниот дел за борба за опстанок. Затоа повик за силна подршка од трибините и да  прославиме уште една победа на нашите одбојкари. На овој натпревар  нашата екипа ќе има засилување со нашиот искусен  и реномирам  одбојкар Александар Милков.

Сподели на Facebook и Twitter