Општински турнир во кошарка помеѓу ООУ „Браќа Миладиновци“ и „Никола Карев“

Натпреварите ќе започнат во 11 часот во спортската сала на ООУ Браќа Миладиновци

Во петок на 27. 10.2023 во организација на ФУСМ и ЗУСД Пробиштип ќе се одржи општински турнир во кошарка за основни училишта во машка и женска категорија помеѓу екипите на ООУ „Браќа Миладиновци“ – Пробиштип и ООУ „Никола Карев“ – Пробиштип.

Натпреварите ќе започнат во 11 часот во спортската сала на ООУ „Браќа Миладиновци“

Емил Спасовски – ООУ „Браќа Миладиновци“

Сподели на Facebook и Twitter