Пионерите на ОК Весна Пробиштип со две победи

Прв пионерски турнир во одбојка во Пробиштип

На првиот пионерски турнир во одбојка кој се одржа во Пробиштип, пионерите од обојкарскиот клуб Весна од Пробиштип извојува две победи од два натпревари. Во првиот натпревар одбојкарите на Весна Пробиштип беа поуспешни од екипата на Сушево која ја победија со 2:0 , а со истиот резултат беше совладана и екипата на УСК Коста Рацин.

Сподели на Facebook и Twitter