Победа и пораз на пионерската екипа на ОК Весна Пробиштип на турнирот во Струмица

Половичен успех на пионерската одбојкарска екипа од Пробиштип на гостувањето во Струмица

Денес пионерската одбојкарска екипа Весна Пробиштип, учествуваше на одбајкарскиот турнир во Струмица каде одигра два натпревари и тоа победа притив екипата на УСК Коста Рацин со 2:0 и пораз од екипата на Струмица Никоб со 2:1 .

 

Сподели на Facebook и Twitter