Победа на ОК „Весна Пробиштип“ на гостувањето во Сушево

Победа на ОК „Весна Пробиштип“ во првото коло од Првата Македонска одбојкарска лига.

Победа на одбојкарите на „Весна Пробиштип“ на гостувањето против ОК „Сушево“ од Сушево  (Општина Василево) со резултат 1 : 3 . Честитки за нашите одбојкари

Сподели на Facebook и Twitter