ПОЗНАТИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОД МЛАДИНСКИОТ ТУРНИР ВО ОДБОЈКА

Честитки до победниците.

Младинскиот турнир во одбојка кој се одржа во спортската сала Софија Петровска заврши со следниве резултати:

Весна Пробиштип – Струмица     0 : 2

Струмица – Шкендија                     2 : 0

Весна Пробиштип – Шкендија     2  : 1

Честитки до победниците.

 

Сподели на Facebook и Twitter