Предновогодишна шампионска забава на ОК Весна Пробиштип

Синоќа се одржа предновогодишна забава на скоро сите одбојкари од ОК Весна Пробиштип

На синоќашната предновогодишна забава која се одржа во кафе барот Кул во Пробиштип, одбојкарскиот клуб ОК Весна ги одликува своите одбојкари во пионерска конкуренција кои во сезоната 2021-2022 година станаа Државни прваци во Македонија. Честитки и од Пробиштип инфо за овој огромен успех на малдите одбојкари. Погледајте го видеото од синоќашната забава.

Сподели на Facebook и Twitter