Пробиштип е горд на своите момци

Јавување на нашите одбојкари за тековните подготовки за престојното Европско првенство во одбојка

Пробиштип инфо направи видео со нашите преставници во Одбајкарската репрезентација на Македонија кои накратко спомнаа за текот на подготовките за престојното Европско првенство во одбојка кое треба да се одржи во Скопје. Во видеото ќе ги слушнете Иван Андонов, Филип Савовски и Тоше Ефремов.

Сподели на Facebook и Twitter