Ревијални натпревари во футсал (машки) , категории 6 -7 и 8 – 9 одд

ООУ Браќа Миладиновци Пробиштип и ООУ Никола Карев Пробиштип одиграа ревијални натпревари во футсал (м)

Вчера 26.09.2022 во склоп на European week of sport # BE ACTIVE учениците од ООУ Браќа Миладиновци Пробиштип и ООУ Никола Карев Пробиштип одиграа ревијални натпревари во футсал (м) , категории 6 -7 и 8 – 9 одд. Натпревариите беа одиграни на реконструираното игралиште на спомен паркот ,,Братсво и единство” во Пробиштип.

Сподели на Facebook и Twitter