РУДАР поразен на гостувањето во Струмица против Тиверија

Трета Македонска фудбалска лига - Исток 9то коло

Рудар на денешното гостување кај Тиверија во Струмица претпре пораз од 5:2 , во рамки на 9то коло од Третата Македонска фудбалска лига – Исток.

Сподели на Facebook и Twitter