Рудар се врати поразен од гостувањето во струмичко Градско Балдовци

Фк Рудар не успеа да ги освои бодовите во Градско Балдовци

Рудар загуби во второто коло од екипата на Спармани во рамки на Третата Македонска фудбалска лига – Исток со 3 : 1 . И покрај поголемата иницијатива, повеќето шанси и  посед на топката, Фк Рудар по неколкуте грешки не успеја да го сврти резултатот во своја корист.Стрелец на единствениот гол за нашата екипа беше Марио Атанасовски.Повеќе среќа во нареднато коло.

Сподели на Facebook и Twitter