РУДАР во недела гостува на Тиверија во Струмица

Недела 06.11.2022 година 14 часот Струмица

Во рамки на 9то коло од Третата Македонска фудбалска лига – Исток , екипата на Рудар ќе се сретне со екипата на Тиверија од Струмица. Натпреварот ќе започне во 14 часот.

Сподели на Facebook и Twitter