Сити кафе и Железара Бе Ен во финалето на турнирот во мал фудбал „Васил Миленов“ Злетово 2023

Финалето ќе се одигра утре 02.08.2023 година во 18.30

Денес во Злетово се одиграа полуфиналните натпревари од годинашниот традиционален турнир во мал фудбал „Васил Миленов“ Злетово 2023. Турнирот се одржува секоја година по повод големиот национален празник „Илинден“.

Ова се резултатите од денешните натпревари:

Железара Бе Ен – Тета Коп  1:0

Златица – Сити кафе    1:1  пенали  5:6

Финале:

18.30ч. Сити кафе – Железара Бе Ен

Повелете на добра фудбалска претстава

 

Сподели на Facebook и Twitter