СПД Пробиштип неуморни во своите активности

По успешното искачување на највисокиот врв во Македонија, Кораб, следи традиционалната ,,Монашка патека''.

СПД Пробиштип скоро секој викенд е во некоја планинска авантура.

По успешното искачување на највисокиот врв во Македонија, Кораб, следи традиционалната ,,Монашка патека”.

Во продолжение следи разговор со Клементина Ристова и Ирена Савевска со осврт  токму на  активностите на СПД Пробиштип.

 

Сподели на Facebook и Twitter