Свечено доделување на наградите на најдобрите спортисти за 2022 година

Петок (27.01.2023) Дом на култура „Злетовски рудар“ Пробиштип 19 часот

На 27.01.2023 година (петок) во просториите на Домот на културата „Злетовски рудар“ во Пробиштип, ќе се одржи свеченост на која ќе бидат врачени награди на најдобрите спортисти, спортски колективи, спортски работници, најмлад спортист, трајни вредности и др. за изминатата 2022 година. Пробиштип инфо ќе го следи настанот и навремено ќе бидете информирани за се што ќе се случува на оваа свеченост.

Сподели на Facebook и Twitter