Свечено врачени наградите на најдобрите спортисти за 2022 година

Вчера во Домот на културата „Злетовски рудар“ во Пробиштип беше одржана свеченост на која беа доделени признанијата на најуспешните спортисти од Пробиштип

Вчера во салонот на Домот на културата „Злетовски рудар“ Пробиштип беше одржана свеченост на која беа доделени награди и признанија на најдобрите спортисти кои се натпреваруваат во и надвор од Пробиштип, спортски колективи, надежни спортисти, спортисти кои оставиле траен белег во спортот во Пробиштип и трајни вредности. Пробиштип инфо вршеше директен пренос од манифестацијата и доколку сакате да видите каква беше атмосферата од доделувањето на наградите кликнете на ВИДЕО1 и ВИДЕО2 и можете да го проследите целиот настан кој се случи вчера.

Сподели на Facebook и Twitter