Традиционален турнир во мал фудбал 28ми АВГУСТ – Пробиштип

Пријавувањето е до 12.08.2023 година до 19:00 часот

По повод 28ми Август „Успение на Пресвета Богородица“ и Денот на рударите, традиционално во Пробиштип се организира турнир во мал фудбал.

Пријавувањето е до 12.08.2023 година до 19:00 часот, кога ќе се изврши и извлекувањето на екипите.

УЧЕСТВО: 4000 денари

НАГРАДИ:

ПРВО МЕСТО – 70 000 денари

ВТОРО МЕСТО – 30 000 денари

Најдобар голман – 2000 денари

Најдобар стрелец – 2000 денари

Најдбар играч – 2000 денари

Пријавување на 078 387 765

Општина Пробиштип

 

Сподели на Facebook и Twitter