Трет ден од турнирот во мал фудбал ,, Васил Миленов ” во Злетово

Победи на Златица , City cafe и Young boys во првите натпревари

РЕЗУЛТАТИ:

28.o7.2022

City cafe – Баки Шпед    5 :  1

Златица – Дубје     7 : 1

29.07.2022

Ресторан Орион – Young boys    3 : 5

Златица – Blue note    2 : 1

Денес ( 30.07 ) ќе играат :

17.30 – Дубје – Blue note

18.20 – Баки Шпед – Young boys

19.10 – Ресторан Орион – City cafe

Сподели на Facebook и Twitter