Турнир во мал фудбал 16.08.2023

Резултати од вчерашните натпревари (среда) 16.08.2023 и распоред за денешните натпревари

Во рамки на годинашниот турнир во мал фудбал кој се организира по повод 28ми Август Денот на општина Пробиштип и Денот на рударите, вчера на програмата беа 2 натпревари, а поради проблеми на гостинските екипи другите два натпревари ќе бидат регистрирани со службен резултат  и тоа:  

Пепси травел-Горун 0:3 сл.резултат 

Аледар-Пинк пантер 0:3 сл.резултат 

Железара Бе Ен-Амбиент 0:1 

Фунги фуд-Јоцо брег транс 8:0 

 

Денес ќе може да ги проследите следните натпревари: 

18:00 Сквер – Панови 

19:00 Сити кафе – Булмак 

20:00 Горун – Амфенол 

21:00 Јоцо брег транс – Пинк пантер 

Сподели на Facebook и Twitter