Турнир во мал фудбал 17.08.2023

Резултати од денешните натпревари (четврток) 17.08.2023 и распоред за утрешните натпревари

Во рамки на годинашниот турнир во мал фудбал кој се организира по повод 28ми Август Денот на општина Пробиштип и Денот на рударите, денес се одиграа  3 натпревари, а еден беше регистриран со службен резултат :

Сквер – Панови  1:6

Сити кафе – Булмак  3:5

Горун – Амфенол  1:1

Јоцо брег транс – Пинк пантер  0:3  службен резултат

 

Утре на програмата се следните натпревари:

Амбиент – Фунги фуд

Але дар – Железара Бе Ен

Пепси травел – Панови

Горун – Сити кафе

Сподели на Facebook и Twitter