Турнир во мал фудбал 18.08.2023

Резултати од денешните натпревари (петок) 18.08.2023 и распоред за утрешните натпревари

Во рамки на годинашниот турнир во мал фудбал кој се организира по повод 28ми Август Денот на општина Пробиштип и Денот на рударите, денес се одиграа  3 натпревари, а еден беше регистриран со службен резултат :

 

Амбиент – Фунги фуд  2:1

Але дар – Железара Бе Ен  7:3

Пепси травел – Панови  0:3 службен резултат

Горун – Сити кафе  2:2

 

Утре на програмата се следните натпревари:

 

18:00 Сквер – Булмак

19:00 Железара Бе Ен – Пинк пантер

20:00 Але дар – Фуни фуд

21:00 Горун – Панови

Сподели на Facebook и Twitter