Турнир во мал фудбал 19.08.2023

Резултати од денешните натпревари (сабота) 19.08.2023 и распоред за утрешните натпревари

Во рамки на годинашниот турнир во мал фудбал кој се организира по повод 28ми Август Денот на општина Пробиштип и Денот на рударите, денес се одигра  еден натпревар, а три беа одложени :

Железара Бе Ен – Пинк пантер 1:0

Другите три беа одложени

Утре на програмата се следните натпревари:

Горун – Сквер

Пепси травел – Амфенол

Панови – Булмак

Амбиент – Пинк пантер

Сподели на Facebook и Twitter