Турнир во мал фудбал 20.08.2023

Резултати од денешните натпревари (недела) 20.08.2023 и распоред за утрешните натпревари

Во рамки на годинашниот турнир во мал фудбал кој се организира по повод 28ми Август Денот на општина Пробиштип и Денот на рударите, денес се одиграа  два натпревари:

Панови – Булмак 0:0

Амбиент – Пинк пантер 1:2

 

Утре на програмата се следните натпревари:

 

18:00 Але дар – Јоцо брег транс

19:00 Фунги фуд – Железара Бе Ен

20:00 Амфенол – Панови

21:00 Сити кафе – Пепси травел

Сподели на Facebook и Twitter