Турнир во мал фудбал 23.08.2023

Резултати од денешните натпревари (среда) 23.08.2023 и распоред за утрешните натпревари

Во рамки на годинашниот турнир во мал фудбал кој се организира по повод 28ми Август Денот на општина Пробиштип и Денот на рударите, денес се одиграа  два натпревари: 

Булмак – Железара Бе Ен 3:0 

Панови – Пинк пантер 3:1 

Утре на програмата се следните натпревари: 

19:00ч Сити Кафе – Фунги Фуд 

20:00ч Амфенол – Амбиент 

Сподели на Facebook и Twitter