Турнир во мал фудбал 24.08.2023

Резултати од денешните натпревари (четврток) 24.08.2023 и распоред за утрешните натпревари

Во рамки на годинашниот турнир во мал фудбал кој се организира по повод 28ми Август Денот на општина Пробиштип и Денот на рударите, денес се одиграа  двата четвртфинални  натпревари: 

 

Сити кафе-Фунги фуд 4:1

Амфенол-Амбиент 1:3

Утре на програмата се полуфиналните натпревари:

19:00ч Булмак-Амбиент 

20:00ч Панови-Сити кафе 

 

Сподели на Facebook и Twitter