Турнир во мал фудбал 28ми Август – Резултати и следни натпревари

Резултати од вчерашните натпревари (вторник) 15.08.2023 и распоред за денешните натпревари

Во рамки на годинашниот турнир во мал фудбал кој се организира по повод 28ми Август Денот на општина Пробиштип и Денот на рударите, вчера на програмата беа 4 натпревари и тоа: 

Јоцо брег транс-Железара Бе-Ен 1:8 

Амбиент-Аледар 3:1 

Амфенол-Булмак 0:2 

Сити кафе-Сквер 6:2 

Поради проблеми на гостинските екипи денешните натпревари ќе започнат во:

20:00  Железара Бе Ен – Амбиент 

21:00  Фунги фуд – Јоцо брег транс 

Другите два натпревари ќе бидат регистрирани со службен резултат

Сподели на Facebook и Twitter