Турнир во мал фудбал „Васил Миленов“ 2023 – Злетово

Започна пријавувањето за турнирот во мал фудбал „Васил Миленов“ во Злетово

По повод националниот празник „Илинден“ традиционално во Злетово се организира турнир во мал фудбал. 

Сите заинтересирани екипи може да се пријават најдоцна до 21.07.2023 година (петок) до 19.00 часот, кога и ќе се изврши извлекувањето во училишниот двор во Злетово. 

Учество: 2500 денари 

НАГРАДИ: 

1во место 40 000 денари 

2ро место 20 000 денари 

најдобар стрелец 1000 денари 

најдобар голман 1000 денари + други награди    

Пријавување:

ЗЛАТЕ ПАВЛОВ 079 263 119 

АНГЕЛ ЃЕНОВСКИ 077 726 698 

 

https://youtu.be/GH7SRNK4wVA

Сподели на Facebook и Twitter