Вадо Карате До Унија Пробиштип се подготвуваат за Светскиот шампионат во Грција

Карате клубот врши упис и на нови членови

Вадо Карате До Унија започна со подготовките за светскиот шампионат кој ќе се одржи во Грција 28 – 30 септември.

Воедно ги известуваат најмладите дека уписите за нови членови се во тек, секој понеделник, среда и петок во 18:00 часот во салата на геолошкото училиште.

Сподели на Facebook и Twitter