Второ место на Светскиот шампионат во бодибилдинг за Марија Младенова

Во голема конкуренција Марија постигна фантастичен успех со што достојна ја претстави Македонија

Нашата сограѓанка Марија Младенова го освои фантастичното второ место на Светскиот шампионат во бодибилдинг во Велнес категорија , кој денес се одржа во Копер Словенија.

Успеавме да  направиме краток ексклузивен разговор со Марија и нејзиниот тренер кој што можете да го видите ТУКА

 

Сподели на Facebook и Twitter